Betontegel zwart 60x60x4cm zonder facet

2000077v1

Excluton

De betontegel zwart 60x60x4cm zonder facet van Excluton is voorzien van een verdichte toplaag. De betontegel 60x60x4 cm zonder facet heeft hierdoor een exclusieve uitstraling. De deklaag van de betontegel zwart is gemaakt op basis natuurlijke toeslagmaterialen, dit zorgt ervoor dat kleur beter behouden wordt. De betontegels worden in de fabriek geborsteld waardoor er een heerlijk zacht oppervlak ontstaat. Tot slot wordt de betontegel zwart zonder facet 60x60x4cm voorzien van een hoogwaardig impregneermiddel met als belangrijkste eigenschappen: zeer beperkt risico op kalkuitbloei, vuil werend en alg werend. Met een dikte van vier centimeter is de betontegel zeer geschikt om een modern en strak terras of looppad te maken. Door de betontegels tegen elkaar aan te leggen onstaat er vanzelf een voeg waardoor de tegels niet op de randen beschadigen. Ook leverbaar in de 60x60x4cm met facet

Adviesprijs per vierkante meter.
Vraag naar de actuele prijs: Chat, mail of bel (050-2110323)

Meer details

€ 26,95 incl. BTW

niet aftrillenEcologisch en duurzaamVuilwerendNiet geschikt voor opritOnderhoudsvriendelijk

StroefVoetcomfortVorstbestendigKleurbehoudUitbloeiremmend

mos en alg werendLeggen met voegGeschikt voor dakterras

Krachtig in al zijn eenvoud, hip dankzij zijn tijdloze ontwerp! Met deze tegel maakt u een statement! Schoonheid door eenvoud! Tuinarchitecten kiezen vaak voor een neutrale bestrating zodat de beplanting alle aandacht krijgt die zij verdient. Daarom is de betontegel dan ook al decennia lang gekozen als bestrating door allerlei vooraanstaande tuinarchitecten. Met fantastische resultaten!

Betontegels. Buitentegel levert A-Kwaliteit Betontegels rechtstreeks vanaf de fabriek Excluton. Levering in geheel Nederland. U kunt bij ons per vierkante meter bestellen.

Betontegels worden ook wel tuintegels, terrastegels of tegels genoemd.

Verwerkingsvoorschrift: maak alle pallets gelijktijdig open, neem tijdens het bestraten steeds een aantal tegels uit een andere pallet, zo voorkomt u kleurvlakken. Betontegels mogen niet afgetrild worden. Gebruik geen vulzand om de bestrating in te vegen dit kan vlekken veroorzaken, gebruik hiervoor inveegzand.

Bij betonproducten kan witte kalkuitbloei voorkomen dit is een natuurlijk verschijnsel bij betonproducten, wij nemen hierop geen klachten in behandeling daar dit fenomeen vanzelf zal verdwijnen.

Prijseenheid Per vierkante meter
Product Betontegel zwart 60x60x4cm zonder facet
EAN code 8718246078173
Collectie Betontegels
Formaat 60x60 cm
Dikte 4 cm
Kleur Antraciet
Oppervlak Vlak
Bewerking Softfinish
Deklaag Ja
Geïmpregneerd Ja
Facetrand Nee
Inhoud per laag 28 stuks
Inhoud per pak 10,08 m2
Aantal per m2 2,78 stuks
Fabrikant Excluton

Schrijf uw recensie

23 ANDERE PRODUCTEN in dezelfde categorie

Onze merken