Siam Bluestone waalformaat verzoet met facet 20x5x5cm

5000373

Excluton

Met Siam Bluestone waalformaten creëert u eenvoudig een sfeervol looppad of terras met een exclusieve look. Deze waalformaten van natuursteen zullen u elk jaar blijven verrassen met zijn levendige kleuren. De stenen hebben een facet rand en de oppervlakte is verzoet, hierdoor hebben ze een donker blauwe kleur die in de loop der jaren verkleurd naar een hele mooie natuurlijke grijs / blauwe tint.

Adviesprijs per vierkante meter
Vraag naar de actuele prijs: Chat, mail of bel (050-2110323)

Meer details

€ 63,95 incl. BTW

Chinees hardsteen is een gesteente dat is ontstaan doordat kalk (fossiele resten) naar de zeebodem zakken en door de waterdruk gecomprimeerd worden tot een gesteente.

Gezoete Chinese hardsteen tegels zijn krasgevoelig, maar deze krassen trekken na verloop van tijd weg door de verkleuring die bij alle hardstenen ontstaat bij blootstelling aan UV licht. 

Prijseenheid: Per vierkante meter
Product: Siam Bluestone waalformaat verzoet met facet 20x5x5cm
Maat: 20x5x5cm
Dikte: 5cm
Kleur: Blauw / grijs
Uitvoering: Waalformaat chinees hardsteen verzoet, gezaagde zijkanten en facetrand
Inhoud per laag: Nvt
Inhoud per pak: 10 m2
Aantal stuks per m2: 100 stuks
Fabrikant:  Excluton

Siam Bluestone wordt ook wel Spotted Blue, Chinees hardsteen, Blue Moon of Asian Bluestone genoemd.

Verwerkingsvoorschrift:

Leg uw natuursteen tuintegels van 2 of 3 cm dik altijd in specie of gestabiliseerd zand, dit zorgt er voor dat uw tuintegels vast komen te liggen. Gebruik altijd kalkvrije cement anders heeft u kans op kalkuitslag op uw tegels. Maak alle kratten gelijktijdig open, zodat u steeds stenen uit een andere krat kunt nemen. Dit voorkomt kleurvlakken in uw terras.

Voegmiddeladvies: Ardex voegmiddel GK. grijs, min. 4 mm. voeg.

Onderhoudsinformatie: Eerste schoonmaakbeurt schrobben met een zuurvrije reiniger. Daarna onderhouden met een neutrale zeep.

Schrijf uw recensie

Onze merken