Siam Bluestone getrommeld 60x60x2,5cm

5000380

Excluton

Getrommelde Siam Bluestone terrastegels in de maat 60x60x2,5cm hebben een rustieke en exclusieve uitstraling. Deze tuintegels van natuursteen zullen u elk jaar blijven verrassen met zijn levendige kleuren. De tegels zijn verzoet en getrommeld, door het trommelen krijgen de terrastegels een verouderd uiterlijk en worden de scherpe hoeken en randen afgebroken. De donker blauwe kleur verkleurd in de loop der jaren naar een hele mooie natuurlijke grijs / blauwe tint.

Adviesprijs per vierkante meter
Vraag naar de actuele prijs: Chat, mail of bel (050-2110323)

Meer details

€ 39,95 incl. BTW

Chinees hardsteen is een gesteente dat is ontstaan doordat kalk (fossiele resten) naar de zeebodem zakken en door de waterdruk gecomprimeerd worden tot een gesteente.

Gezoete Chinese hardsteen tegels zijn krasgevoelig, maar deze krassen trekken na verloop van tijd weg door de verkleuring die bij alle hardstenen ontstaat bij blootstelling aan UV licht. 

Prijseenheid: Per vierkante meter
Product: Siam Bluestone tegel verzoet en getrommeld 60x60x2.5cm
Maat: 60x60x2.5cm
Dikte: 2.5cm
Kleur: Blauw / grijs
Uitvoering: Chinees hardsteen verzoet, gezaagde zijkanten en getrommeld
Inhoud per laag: Nvt
Inhoud per pak: 12.24 m2
Aantal stuks per m2: 2.78 stuks
Fabrikant:  Excluton

Siam Bluestone wordt ook wel Spotted Blue, Chinees hardsteen, Blue Moon of Asian Bluestone genoemd.

Verwerkingsvoorschrift:

Leg uw natuursteen tuintegels van 2 of 3 cm dik altijd in specie of gestabiliseerd zand, dit zorgt er voor dat uw tuintegels vast komen te liggen. Gebruik altijd kalkvrije cement anders heeft u kans op kalkuitslag op uw tegels. Maak alle kratten gelijktijdig open, zodat u steeds een tegel uit een andere krat kunt nemen. Dit voorkomt kleurvlakken in uw terras. Doordat Chinees hardsteen een zeer hard gesteente is kan er eens een tegel bij zitten met lichte randschade, gebruik deze tegel voor het zaagwerk. Hierop kan geen garantie worden gegeven.

Voegmiddeladvies: Ardex voegmiddel GK. grijs, min. 4 mm. voeg.

Onderhoudsinformatie: Eerste schoonmaakbeurt schrobben met een zuurvrije reiniger. Daarna onderhouden met een neutrale zeep.

Schrijf uw recensie

Onze merken