Service

Maak gebruik van onze service!
Wij streven naar een uitstekende klantenservice en scherpe prijzen, waarbij het waarmaken van de verwachting van onze klanten het hoogste doel is.

Vragen?
Heeft u een vraag over een van onze producten en of heeft u advies nodig, dan zullen wij u uiteraard zo goed mogelijk proberen te helpen. Neem gerust contact op met onze klantenservice op tel: 050-2110323 of gebruik het contactformulier

14 dagen zichttermijn?
U heeft recht op een zichttermijn van 14 dagen. Dat wil zeggen dat als u spijt heeft van een aankoop, u dit binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden mag retourneren, mits het product in originele staat en onbeschadigde verpakking wordt geretourneerd.

Garantievoorwaarden?
Na de 14 dagen zichttermijn heeft u recht op garantie. De garantieperiode gaat in vanaf de datum van aankoop. De garantietermijn is minimaal twee jaar. De fabrieksgarantietermijn kan langer zijn, deze kan oplopen tot wel tien jaar. Indien er sprake is van fabrieksgarantie dan kun je deze terugvinden in de gebruiksaanwijzing van het artikel.

Heeft u een klacht?
Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en service gerichtheid, wij willen dat u tevreden over ons bent. Daarom doen wij er alles aan om uw klacht naar tevredenheid af te handelen. Wij zien uw klacht als een uitdaging en aanleiding om onze communicatie te verbeteren. Meer informatie over de klachtenprocedure.


Onze merken