Transport

Transportkosten

Buitentegel.nl hanteert de volgende bezorgkosten:

Orderbedrag tot € 300,00 verzendkosten € 95,00
Orderbedrag van € 300,00 tot € 950 verzendkosten € 75,00
Orderbedrag boven € 950,00 verzendkosten gratis

De producten van Excluton worden door geheel Nederland geleverd met een steentrailer (M.U.V de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen). Dit is een grote vrachtwagen van ongeveer 18 meter lang die circa 30 ton kan vervoeren en de beschikking heeft over een vaste kraan. Deze kraan heeft een reikwijdte van ongeveer 3 meter links en/of rechts van de vrachtwagen. De chauffeur heeft niet de mogelijkheid om de producten verder te verplaatsen. De materialen worden gelost daar waar deze vrachtwagen kan komen. Hierbij geldt de gouden regel:

"De beoordeling van de losplaats is te allen tijde voorbehouden aan de chauffeur".

 

excluton trailer  


Voordat u een bestelling plaatst dient u zelf een inschatting te maken om te bepalen of een dergelijke vrachtwagen de losplaats kan bereiken. Indien in de praktijk blijkt dat dit toch niet mogelijk is dan is de beoordeling van de chauffeur leidend en kan op de door hem gekozen losplaats geen aanspraak worden gemaakt.


Als u niet aanwezig kunt zijn tijdens het lossen kunt u de chauffeur het beste door middel van borden wijzen op de gewenste losplaats, echter er kan nooit aanspraak gemaakt worden op de losplaats die de chauffeur uiteindelijk heeft gekozen.

Indien de aflevering uwerzijds wordt geweigerd, vanwege het feit dat de stenenwagen niet dicht genoeg bij de door u gewenste afleverplaats kan komen, dan kan de overeenkomst worden ontbonden en het door u betaalde bedrag worden gecrediteerd met aftrek van alle gemaakte transportkosten (hiervan ontvangt u een specificatie). Let op ! Het betreft hier de transportkosten voor aan- en afvoer en eventueel tijdelijke opslag.

Kleine straat?

Laat uw bestelling afleveren met een kleine bakwagen van 10 meter. De extra kosten voor het leveren met een kleine bakwagen zijn € 35,-
Klik hier om een kleine bakwagen te bestellen voor het afleveren van uw bestelling.Onze merken