Multicolor slate 60x60x2,5cm gecalibreerd

5000310

Excluton

Creëer een luxueus en kleurrijk terras of looppad met deze Multicolor Slate tuintegels in de maat 60x60x2,5cm. De harde braziliaanse leisteen terrastegels hebben gezaagde zijkanten en het oppervlak is gespleten waardoor een natuurlijk uiterlijk ontstaat. De natuursteen tegels zijn gecalibreerd wat inhoud dat de tegels nagenoeg allemaal een dezelfde dikte hebben.

Prijs per vierkante meter.

Meer details

€ 40,30 incl. BTW

-€ 1,65

€ 41,95 incl. BTW

Leisteen is ontstaan door een metamorfose van kleisteen, wat weer uit klei is gevormd. Hierdoor komt leisteen vooral voor in de kleuren donkergroen, donkerbruin, donkergrijs en zwart. De steen is sterk gelaagd. In de groeve worden schollen steen van de rots gespleten. Hierdoor ontstaat een natuurlijk splijtoppervlak, dat per leisteensoort varieert van zeer ruw tot vrij glad. Omdat Multicolor Slate tegels ijzerhoudend zijn kan er buiten roestvorming optreden. Leg deze natuursteen tegels altijd met een voeg.

Prijseenheid: Per vierkante meter
Product: Multicolor Slate 60x60x2,5cm BR
Maat: 60x60x2,5cm
Dikte: 2,5cm
Kleur: Gemeleerd
Uitvoering: Tegel 60x60x2,5cm met gezaagde zijkanten, gecalibreerd en een gespleten oppervlak
Inhoud per laag: Nvt
Inhoud per pak: 14.04 m2
Aantal stuks per m2: 2.78 stuks
Fabrikant:  Excluton

Verwerkingsvoorschrift:

Leg uw natuursteen tuintegels van 2 of 3 cm dik altijd in specie of gestabiliseerd zand, dit zorgt er voor dat uw tuintegels vast komen te liggen. Gebruik altijd kalkvrije cement anders heeft u kans op kalkuitslag op uw tegels. Maak alle kratten gelijktijdig open, zodat u steeds tegels uit een andere krat kunt nemen. Dit voorkomt kleurvlakken in uw terras.

Voegmiddeladvies: Ardex voegmiddel GK. grijs, min. 4 mm. voeg.

Onderhoudsinformatie: Eerste schoonmaakbeurt schrobben met een zuurvrije reiniger. Daarna onderhouden met een neutrale zeep.

Schrijf uw recensie

Onze merken