Terras-verband Leisteen zwart 4cm

1000896

Excluton

Het Terras-verband Leisteen zwart is een nieuw wildverband van Excluton. Dit wildverband van betonstenen met een deklaag met leisteen look bestaat uit drie verschillende maten namelijk: 20x20, 20x30 en 30x40x6cm. De stenen zijn voorzien van een mini facet zodat u eenvoudig een moderne strakke oprit, een terras of looppad met een mediterraanse uitstraling kunt maken. Ook kan dit wildverband prima gebruikt worden als vloer in een blokhut of tuinhuis. Omdat deze stenen vier centimeter dik zijn kunt u ze niet gebruiken voor een oprit.

Adviesprijs per vierkante meter
Vraag naar de actuele prijs: Chat, mail of bel (050-2110323)

Meer details

€ 15,50 incl. BTW

Prijseenheid: Per vierkante meter
Product: Terras-verband Leisteen zwart 4cm
Maat: 20x20 / 20x30 / 30x40x4cm
Dikte: 4cm
Kleur: Zwart
Uitvoering: Betonsteen met deklaag en natuursteen look en mini facet
Inhoud per laag: 1,20 m2
Inhoud per pak: 16.8 m2
Aantal stuks per m2: Nvt
Fabrikant:  Excluton

Terras-verband wordt ook wel straksteen of betonsteen ongetrommeld genoemd.

Verwerkingsvoorschrift: maak alle pallets gelijktijdig open, neem tijdens het bestraten steeds een aantal stenen uit een andere pallet, zo voorkomt u kleurvlakken. Terras-verband 4cm niet aftrillen met een trilplaat. Gebruik geen vulzand om de bestrating in te vegen dit kan vlekken veroorzaken, gebruik hiervoor inveegzand.

Bij betonproducten kan witte kalkuitbloei voorkomen dit is een natuurlijk verschijnsel bij betonproducten, wij nemen hierop geen klachten in behandeling daar dit fenomeen vanzelf zal verdwijnen.

Schrijf uw recensie

Onze merken